Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/asbothkeszthely/wp-content/plugins/icon-widget/src/Enqueue.php on line 85

A Zala Megyei Kormányhivatal a megye szakképzési és köznevelési szervezeteivel együttműködve az idei évben ismét megszervezi Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató rendezvénysorozatát, mely a vírus okozta nehézségekhez alkalmazkodva ezúttal átkerül az online térbe.

A Zala megyében tanuló 7-8. osztályos – pályaválasztás előtt álló – általános iskolás diákok, szüleik, valamint pedagógusaik a KRÉTA rendszeren; a külön erre acélra létrehozott weboldalon, Facebookon, illetve YouTube csatornán keresztül juthatnak információkhoz. Az említett felületeken amellett, hogy bemutatkoznak a megye szakképzést folytató középfokú oktatási intézményei, a jelentkezők – döntésük megkönnyítése érdekében – hasznos tanácsokat és tippeket is kaphatnak. A program ideje alatt a Zala Megyei Kormányhivatal több nyereményjátékot és fotópályázatot is indít a pályaválasztáshoz kapcsolódóan.

További információt az alábbi elérhetőségeken tekinthetnek meg:

Honlap: www.palyavalasztas-zala.hu

Nyereményjáték: https://palyavalasztas-zala.hu/nyeremenyjatekok/kerdoiv/

Facebook: Pályaválasztás Zala

YouTube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCQ4L–t_MH1Gv0u_gcvzE1g